Detta letar svenskarna efter när de dejtar i mobilen

Detta letar svenskarna efter när de dejtar i mobilen

Detta letar svenskarna efter när de dejtar i mobilen

Vad letar svenskarna efter när de dejtar? Enligt en ny YouGov-undersökning är personligheten och utseendet viktigast för både män och kvinnor när de letar efter någon i mobilen eller på nätet. Den tilltänkta partnerns karriär spelar däremot väldigt liten roll för båda könen.

Ladda ner appen här helt gratis!
Jag har en iPhone »
Jag har en Android-mobil »

Det är den nya svenska dejtingappen GoodOnes som ligger bakom undersökningen som utreder svenskarnas dejtingvanor, en app som gör det lättare än någonsin att hitta rätt i dejtingdjungeln.
Hos GoodOnes premieras nämligen de användare som har en bra och välskriven profil samt de användare som visar upp ett bra beteende.

”Snällare och roligare dejting”

Enligt YouGov-undersökningen tror hela 74 procent av de som svarat att det är lättare att träffa någon på en dejtingapp med de funktionerna.

– Det ska löna sig att vara en GoodOne. Hos oss premieras användare som är schysta mot andra och har lagt ner tid på sin profil. Det tror vi kommer att leda till snällare och roligare dejting, säger Andreas Bengtsson, vd och medgrundare av GoodOnes.

Men vad letar vi egentligen efter när vi dejtar?

För både kvinnor (81 procent) och män (65 procent) är det faktiskt personligheten en viktig egenskap när vi dejtar på nätet eller i mobilen.

Kolla vilka singlar som bor nära dig – ladda ner GoodOnes gratis här!
Jag har en iPhone »
Jag har en Android-mobil »

Bara viktigt för kvinnor

På en god andraplats kommer utseendet, en egenskap som är viktig för 65 procent av männen och 54 procent av kvinnorna. Att ha en bra profilbild är a och o för att hitta rätt med andra ord. En egenskap som däremot väldigt få bryr sig om är jobb och karriär. Endast 17 procent av kvinnorna och 20 procent av männen tycker att det är viktigt. Ditt språk och samtalston i chatten kan däremot vara väldigt viktigt – om du vill dejta en kvinna. Hela 58 procent av kvinnorna tycker att det är en viktig egenskap. Bland männen är det bara 32 procent som anser att uttrycksförmåga i chatten är viktigt.

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play