Så gör du succé på första dejten

Så gör du succé på första dejten

Så gör du succé på första dejten

Känner du dig ringrostig på dejtandet efter över ett års hemmasittande? Du är inte ensam! Nu när vi kan börja mötas lite mer som vanligt är det lätt att drabbas av en släng social fobi… Och första dejten är jobbig. Vi vet! Men som tur är har vi några grymma tips som hjälper dig att göra succé.

❤️ Förbered dig! Nej, vi menar inte att du ska stalka din GoodOnes Insta eller leta upp hans mammas adress. Men vad du kan göra är klura ut roliga saker du har varit med om eller aktuella händelser du tycker är intressanta. På så sätt har du alltid några samtalsämnen i rockärmen.

❤️ Gör något aktivt! Om du är väldigt nervös över att ni kommer att få slut på samtalsämnen, varför inte planera en aktivitet? Risken för obekväm tystnad blir betydligt mindre. Men! Testa något som gör att ni ändå har möjlighet att prata med varandra som biljard eller boule, en tyst biofilm är nämligen big NO, NO på första dejten.

❤️ Väck känslor! De vanligaste frågorna folk ställer på första dejter är typiska faktafrågor. Istället för att fråga någon om jobbet eller om de har några syskon, testa att fråga om speciella intressen och fortsätt ställa följdfrågor därefter. De allra flesta av oss gillar att prata om det vi brinner för.

❤️ Att spela svår är så 2018. Om ni messar, vänta inte med att svara. Om du är intresserad, visa det!

❤️ Ställ frågor som betyder mycket för dig. Ärligt talat – personen du är på dejt med vill du troligtvis lära känna för att se om ni skulle fungera ihop. Våga ställa frågor som är viktiga för dig för att se vad hen svarar. Kanske blir det en andra dejt – eller så vet du att hen inte alls var något för dig.

Lycka till – härligaste singlarna att dejta hittar du som vanligt i GoodOnes-appen!

Ladda ner GoodOnes appen nu!

Hämta i App Store Ladda ner på Google Play